torstai 7. kesäkuuta 2012

Taustalla tapahtuu

Elämme projektin kanssa sellaista vaihetta, että nyt odotellaan... Rakennuslupa tulee, kun on sen aika :). Sen asian eteen emme voi mitään tehdä, siellä se sitten aikanaan on jonossa seuraavana.

Lvis-kuvista saimme eilen 1. version. Näistä asioista ei meillä ole mitään ymmärrystä, joten mestarimme saa olla asiantuntijana tässä asiassa. Sähkökuvat ovat piirrettävänä, ensin tulee "peruskuvat", jotka kuuluvat talopakettiimme. Mikäli haluamme tehdä niihin lisäyksiä/muutoksia, niin sitten alkaa näiden miettiminen.

Valaistus on asia, mitä varmasti tulemme miettimään. Taloon tulee ainakin jonkin verran kattoon upotettuja valaisimia, mutta ovatko ne sitten led- vai halogeeneja, niin aika näyttää. Led on melkeimpä ikuinen, vaikkakin hintavampi ostaa. Budjettimme ei kuitenkaan ole rajaton, joten todennäköisesti päädymme tekemään led/halogeenivalaistuksen ainoastaan osaan taloa. En välttämättä näe tarpeelliseksi ko valaistusta lasten huoneissa, mutta katsotaan nyt, mitä päätämme :)

Kiirehän meillä ei ole, mutta seuraavaksi alamme varmaankin hahmotella talon sisustusta. Innokkaana olen lukenut lehtiä ja rautakaupoissa fiilistellyt laattoja yms. Selkeää ja aikaa kestävää tulevat valintamme olemaan. Silti haluaisin, että valinnoissa olisi fiilis, eikä niinkään tunne "näitä on kaikilla".
Meillä on ollut parissa isossa remontissa mukana loistava sisustussuunnittelija, jota käytämme tässäkin projektissa varmasti. Hänen kauttaan olemme tilanneet ison määrän kodin tekstiilejä, huonekaluja yms. Uuteenkin kotiin tulee tarve päivittää verhoja,tyynyjä yms, joten kiva tietää jo etukäteen saavansa loistavaa palvelua ja jälkeä :)
Ihmisillä on edelleen tänä päivänä voimakas mielikuva siitä, että jos käyttää sisustussuunnittelijaa, niin koti on suunnittelijan näköinen, eikä asukkaan. Omat kokemuksemme ovat vahvasti juuri toisin päin, hyvä suunnittelija osaa kartoittaa asiakkaan tarpeet, budjetin, pukea mielikuvat kuviksi ja tarjoaa eri vaihtoehtoja.
Odotan jo niin innolla, että pääsisin tekemään sisustushommia talossa :)!

Kartellin Bourgie valaisin on ihana!Sen olen luvannut ostaa itselleni uuteen kotiin, jollen sitä sitten saa lahjaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti