tiistai 13. marraskuuta 2012

Suunnitelmien viilausta ja sisätöitä

Menneellä viikolla ei suuria tapahtunut. Kävimme kiintokalustetoimittajamme (Mikant Oy)myyjän juttusilla ja tehtiin pieniä muutoksia suunnitelmiin. Olemme olleet hyvissä ajoin liikkeellä, sillä keittiön,eteisen,kahden kylpyhuoneen,kodinhoitohuoneen ja aikuisten makkarin suunnitelmat valmistuivat jo Vapuksi :).
Nyt siis kävimme suunnitelmat vielä lävitse ja muutokset koskivat keittiön saarekkeen tason muokkausta ja yhden kaapin kaventamista sen vuoksi.Lisäksi muutimme aikuisten makuuhuoneen vaatekaapistojen liukuovien mallit. Tilasimme lisävarusteena sekä eteiseen että aikuisten makuuhuoneen kaapistoihin "stopparit", eli ovea laitettaessa kiinni se ei heti menee loppuun asti, vaan  noin 10 viimeistä centtiä menee hiljennetysti. Liukuovikaapistot tulevat Kabinetti-liukuovet yritykseltä, jota Mikant Oy myös edustaa. Kyseisen valmistajan tuotteet pitäisi olla laadukkaita ja kestää lapsiperhekäytössä.
Kovin suuria muutoksia ei siis tarvinnut tehdä, kun suunnitelma oli "pureskeltu" aikapäiviä sitten valmiiksi :)

Sisäseinien runkopuita on myös alkanut nousemaan talolla, työt aloitettu lasten makuuhuoneiden päästä. Lattiaan on tullut myös merkinnät seinien paikoista( tälle työlle on varmasti joku hienompikin nimi olemassa ...).

Viikolla 45 alkoi talolla nousta sisäseinien runkopuut.


Väliseinien paikkoja merkattu lattiaan.
Ilmavesilämpöpumpun asennus alkaa viikolla 48. Tämän jälkeen saadaankin jo lämpöä tupaan, mahtavaa! Onneksi talvi ei sitten vielä alkanutkaan, vaan rakennustöitä on päästy tekemään pääosin plussakelien puolella. Tämä viikko näyttää ainakin vielä lupaavalta, ettei pakkasia ole päiväsaikaan ja yölläkin ainoastaan muutamia asteita.

Lähiviikkoina on edessä värisuunnitelman tekeminen, kuuluu meillä Hartman Kodin tarjoamaan pakettiin. Onneksi meillä on miehen kanssa suht yhtenevä maku ja muutenkin jo ihan hyvä visio olemassa siitä, mitä tulevan kodin värimaailmalta toivotaan.

Aurinkoista tiistaita kaikille, itse olen sairaan lapsen kanssa kotona, joten ihailen upeaa keliä sisätiloissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti