torstai 22. marraskuuta 2012

Tilat hahmottuu ja piuhaviidakko :)

Rakentaminen jatkuu varman tasaisella tahdilla. Sisäseinien tukipuita on nyt joka puolella taloa ja iso osa tiloista alkaa olla myös levytettynä.
Tämä vaihe on tuonut mukavaa fiilistelyä mukanaan, sillä nyt voi mennä huoneeseen ja hahmotella tulevia kalusteiden sijoitteluja jne. Mukavia yllätyksiä on tullut siitä, että joku tila paperilla on ollut pienen oloinen, mutta nyt seinien noustua se onkin ollut ihan kivan kokoinen :).

Maanantaina talolle asennettiin rännit, täytyykin käydä napsimassa kuvia niistä.

Sähkömies aloitti työt tällä viikolla ja voi, mikä piuhaviidakko siellä oli kulkemassa katon rajassa jo ekan päivän jälkeen. En ole aikaisemmin nähnyt tuota vaihetta rakenteilla olevassa talossa ja on se aika hurja määrä,paljonko sitä piuhaa ja tekniikkaa tulee kulkemaan siellä seinien/kattojen välissä.
Sähkömiehen työt jatkuu vielä muutaman päivän ajan ja hänen työmaansa jatkuu sitten taas, kun talo alkaa olla valmis.

Ilmavesilämpöpumpun asennus oli suunniteltu ensi viikon alkuun, mutta koska teknistä tilaa ei päästy tekemään valmiiksi vielä, niin siirsimme asennuksen joulukuun toiselle viikolle. Teknisen tilan valmistumista on viivyttänyt se, että talolla tehdyt ilmastointiputkien vedot vaativat muutoksia käyttöullakon vuoksi. Sisäkattoa on pidetty auki, jotta putkivedon muutokset pääsisi tekemään helposti talon sisäpuolelta. Muutoksien tekeminen on venynyt, joten rakennusporukka päätti sulkea katon sisäpuolelta, jotta työt etenevät. Muutoksia ilmastointiputkivetoihin pääsee tekemään käyttöullakon kautta, mutta luonnollisesti se on vähän hankalampaa.

Odottelemme nyt teknisen tilan valmistumista, sen jälkeen mieheni hoitaa tilan lattian maalauksen. Tämä työvaihe on niitä harvoja asioita, mitkä kuuluvat meille siivouksen lisäksi :).

Täytyy käydä ottamassa tuoreita kuvia talolta tai laittaa mies asialle, päivitän niitä tänne sitten taas.

Harmaata ja lämmintä (+6) keliä riittää, mutta rakentamisen kannalta se on positiivinen juttu.

Ai niin, viime viikolla saatiin 12 000 kävijän määrä rikottua, kiitos lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti