keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Rakennusvalvonnassa käyty

Mies kävi tänään vastaavan mestarimme kanssa Tampereen rakennusvalvonnassa jututtamassa meidän alueesta vastaavaa henkilöä. Palaverin tarkoituksena se, että ennenkuin talotoimittajamme tulostaa lopulliset/viralliset kuvat talostamme, niin on käyty näyttämässä niitä etukäteen rakennusvalvonnassa.Tällä tavalla toivottavasti säästyy monen ihmisen vaiva, kun tehdään kerralla asiat oikein :)
Tapaaminen oli mennyt oikein hyvin, asioita oli käyty perinpohjin lävitse ja mieheni kertoikin, että jäi sellainen "turvallinen" tunne. Hän tarkoitti sillä sitä, että asiat käytiin niin hyvin lävitse, ettei varsinaista rakennuslupaa jättäessä pitäisi tulla mitään yllätyksiä enää.
Tonttimme on hiukan laskeva talosta poispäin ja olemmekin suunnitelleet takapihan terassia kahteen eri tasoon. Täten saamme rinnettä muotoilevan vaikutelman, alueella kun ei saa täyttää tontteja tasamaan tonteiksi, vaan noudatettava mahdollisimman hyvin tonttien luonnollista muotoa.
Nyt odotellaan talotoimittajalta virallisia kuvia ja päästään moikkailemaan tulevia naapureitamme :). Meillä on tähän mennessä käynyt kaksi naapuria vastaavalla kierroksella. Hauska nähdä, miten erilaisia ihmisten suunnitelmat ovat ja niin se tietysti pitääkin olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti