tiistai 11. syyskuuta 2012

Maanvaraisen lattialaatan raudoitus

Viikko alkoi yhtä vauhdikkaaasti, kun edellinen päättyi :). Eilen oli maanvaraisen lattialaatan raudoitus tehty valmiiksi kokonaan. Takan ja kylpyhuoneen tiiliseinien kohdalle on tehty lisävahvistukset.
Tänään sain heti aamusta pirteän puhelun, jossa lattialämmityksen tekijä tiedusteli ajo-ohjetta tontillemme. Muutaman neuvon jälkeen hän löysikin alueen, ei sinällään helpoin paikka löytää ulkopaikkakuntalaisena ja uudelle alueelle. Onneksi lukuiset rakentajakyltit ovat hyvänä ohjastuksena!
Muutama kuva alla, lattiavalua odotellessa jo mahdollisesti parin päivän sisällä :)



Putkimiehen hommat kokonaan valmiina!


Iso kolo on tuleva takanpaikka,lisävahvikkein


 Raudoitusverkko ja "nipsut"


Roskan tuloa ei voi estää... Olemme yrittäneet pitää tontin mahdollisimman siistinä, ettei ole naapurustolle ikävän näköinen ja toisekseen työmiesten helpompi työskennellä. Jätesäkkeihin tavaraa ja kerralla isompi kuorma Tarastejärvelle.
 

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka hienosti etenee :)

    VastaaPoista
  2. Mainio blogi ja hyvin edistyy kyllä. Tässähän on jo siis tehtynä maanvaraisen (lattia)laatan raudoitus, antura sokkelin alla on raudoitettu ja valettu jo elokuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista!Tuli hyvä oikaisu tuohon raudoitusasiaan, korjasin sen itse tekstiin :). Tässä huomaa, että on ei-asiasta tietävä kirjoittaja asialla... mutta hyvä, kun olit tarkkana!

      Poista
  3. Olipas kiva blogilöytö tämä teidän "helmenne". :) Meillä harkitaan vakavasti tonttiarvontaan osallistumista tänä syksynä. Tonttia haaveillaan Vuoreksen Kuokkurantaan. Katsotaan miten käy! Ehdottomasti jatketaan teidän projektinne etenemisen seuraamista! Voimia urakkaan!!!

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että löysit blogiini!Olette sitten ihan samoissa tunnelmissa tuon haaveilun suhteen, kun olimme juurikin vuosi sitten. Nyt se tuntuu kaukaiselta, kun asiat rullaa eteenpäin, mutta se tunne tonttiarvonnan tulosten kuulemisesta säilyy aina <3. Unelmasta tulikin totta!Yritän päivitellä blogia aina, kun vaan ehdin/on jotain päivitettävää. Tontti on onneksi n km:n päästä nykykodista, niin kuvaamassa voi käydä koska vaan. Tsemppiä arvontaan ja jos blogimaailmaan eksyt myös kirjoittelemaan rakennusblogia, niin vinkkaa!

      Poista