perjantai 14. syyskuuta 2012

Lattialämmitys,kattotuolit, villat & lattian valu

Eletään hienoa vaihetta rakentamisessa, kun uusia tapahtumia on melkein päivittäin! Vesikiertoinen lattialämmitys (Nereus merkkinen)asennettiin päivässä.

Eilen tontille tuli iso kuorma, eli kattotuolit ja villaa. Mies kävi illasta peittelemässä puutavarat, ollaankin saatu hankkia monen monta pressua tontille. Kaipa niille keksii käyttöä myöhemminkin?

Ai niin, vesikin on nyt sitten kytketty! Olemme tehneet tilauksen liittymästä jo elokuussa, mutta odottelimme työvaiheiden etenmistä, ennekuin pyydettiin Tampereen Vedeltä tulemaan tontille tekemään kytkennän.

Tänään on sitten aloitettu lattiavalun teko, käväisin aamukasin maissa tontilla. Tunnissa oli tehty jo puolet lattiasta ja miehiä pyöri kuin pipoa työn touhussa. Valun kannalta hyvä sää, aurinko paistaa ja +9 oli mittarissa aamusta. Ei ole pelkoa ainakaan, että kuivuisi liian äkkiä lattia (halkeamien vaara) tai että rankkasade rummuttaisi pinnan huonoksi. Kasteluhommia on tiedossa seuraavaksi päiviksi meille :).


Lattialämmitys asennettuna kokonaan.


Lähikuvaa lattialämmitysputkista.

Kattotuolit


Villaa
Betoniauto tontilla 14.9.2012,lattian valu alkanut!
Lattiavalu käynnissä, puolet jo valmiina.
Sinne ne putket jämähtävät betoniin :)

 
 

2 kommenttia:

  1. Hienoa, kiva vaihe siis menossa! Meillä on edelleen se ikävä vaihe, kun rahaa palaa ja palaa eikä heinänkorttakaan ole vielä kaadettu tontilla:) no, nyt on lupa lainvoimainen ja maatyöt alkamassa piakkoin, joten eiköhän se tästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ;)!Nyt on kyllä hyvä fiilis, kun tulee isolla vauhdilla juttuja. Kyllä meilläkin on rahaa mennyt jo isoja summia, mutta on toisaalta saatu jo vastinettakin. Muistakaa kuvata paljon, se on kuin päiväkirjaa pitäsi ;)

      Poista