lauantai 29. syyskuuta 2012

Rauhallinen työvaihe menossa

Talomme runkoa on naputeltu tämä viikko. Poikkeuksellisesti töissä on ollut ainoastaan yksi mies, ensi viikosta alkaen on pari miestä lisää. Työt ovat edisytneet, mutta rauhalliseen tahtiin, kun yksi mies tekemässä ja vettä tullut joka päivä, välillä ihan kaatamalla. Ei ehkä kaikista mukavin keli rakentaa?
Ruukin kuorma (=talon katto) tuli tällä viikolla, katon asennus tulossa jo todennäköisesti ensi viikon aikana. Tällä hetkellä talon katosta puolet on muovitettu, joten pientä suojaa siellä on sateen sattuessa. Olimme perheen kanssa yhtenä iltana siivoilemassa tontilla, kuinkas muuten kuin sateessa :). Perheemme pienin, herra 1,5v istui kiltisti rattaissa siivouksen ajan ja pysyi kuivana juurikin tuon muovituksen ansiosta!

Käydessäni työmaalla valtaa minut yhä useammin se tunne, että "olispa jo valmista"... Koko perheemme odottaa tulevaa muuttoa innokkaasti, vaikka sitä saadaan vielä odotella ensi kevääseen saakka. Vanhin lapsistani (tyttö pian 11v) tiedusteli, että olenko jo löytänyt häneen huoneeseen toivomansa raitatapetin? Kerroin, että olen kyllä vähän aloittanut etsiskelyä, mutta en vielä aktiivisesti. Toiveissa on raitatapetti, jossa olisi ainakin vähän turkoosia . Ihanaa, kun lapsetkin haluavat olla suunnittelemassa huoneitaan. Tuleepa sitten mieluinen, vaikka me aikuisethan sitten lopulliset suunnitelmat tietenkin tehdään. Ainakin niin, että ovat järkeviä valintoja, jos  ei muuta :)

Mieheni jutteli työmiehemme kanssa tällä viikkoa ja aikataulu näyttää tällä hetkellä siltä, että jollei mitään yllätyksiä tule vastaan ja kaikki sujuu yhtä mallikkaasti, kuin nyt, niin sisätyöt talossa voisi alkaa heti vuoden vaihteen jälkeen. Kuullostaa hyvältä :).

Syksyisen viikonlopun jatkoja lukijat!


Talon etupuolelta 29.9.2012

Taloa takapihalta/sivulta kuvattuna

Ruukin kuorma





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti