keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Valmiita tiloja ja odottelua

Viimeisen postauksen jälkeen on saatu viimeisimmät kuvat keittiö, khh,2*wc tiloista. Nyt vaikuttaa siltä,ettei muutoksia enää tarvita, jee :)!
Talon pohja -ja julkisivukuvaa on Hartman Kodin puolesta muuteltu muutamaan otteeseen. Tänään lähetämme viimeiset muutostoiveet, koskien ikkunoiden kokoa. Toiveissa on, että ehkä jopa tällä viikolla saisimme korjatut versiot ja sitten näyttämään kuvia Tampereen rakennusvalvontaan. Jos kuvat tulevat hyväksyttyinä(pitäisi tulla), niin sitten saamme postitse ne valtavan kokoiset, viralliset kuvat :). Tämän jälkeen pääsisimme moikkailemaan tulevia naapureita ja tekemään "naapureiden kuuleminen" paperin kuntoon.
Rakennuslupaa pitäisi päästä jättämään mahdollisimman pian, odotusaika luvalle on nyt 2-2,5kk:tta. Tontit tulevat 1. heinäkuuta meille vuokraajille hallintaan ja jos lupa on voitu käsitellä etukäteen valmiiksi muilta osin, niin se 14 vrk valitusaika alkaisi heti heinäkuun alusta. Mikäli kaikki menee hyvin, niin tontilla saisi aloittaa mylläämisen heti heinäkuun puolivälissä!

Me tapasimme sunnuntaina ensimmäiset naapurimme, kävivät näyttämässä suunnitelmiaan ja samalla kuitattiin naapurien kuuleminen lomake :). Nimien kerääminen ja aikataulujen yhteensovittaminen tulevien naapureiden kanssa ei varmasti tule olemaan ihan helppoa... ihmisillä kun on kaikilla nykyään niin kova kiire. Toivottavasti saamme tavattua naapurit nopeasti, ettei luvan jättäminen viivästy sen vuoksi.

Nyt odottelemaan uusia julkisivu-yms kuvia ja sitten taas pääsee eteenpäin.

Hartman Kiille 126 talon julkisivukuva. Tämä ei ole meidän talo, mutta tältä nämä kuvat näyttävät, mitä tarvitaan mm. rakennuslupaa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti